Vvvk.nl Vrouwen Wat vinden vrouwen belangrijk in een man?

Wat vinden vrouwen belangrijk in een man?

Vrouwen komen van Venus en mannen van Mars. Het is een oud gezegde dat moet aantonen hoe verschillend we zijn van elkaar en hoe wereldvreemd de vrouw voor een man is en vice versa. Veel mannen begrijpen dan ook niet wat vrouwen echt willen. En wat willen ze nu eigenlijk? Wat zoeken vrouwen in een man? Welke essentiële eigenschappen of karaktertrekken zijn voor een vrouw onmisbaar bij het kiezen van een partner?

Maturiteit

Een eerste aspect dat voor vrouwen ontzettend belangrijk is in een man is de nodige maturiteit. Dat betekent natuurlijk niet dat je altijd serieus moet zijn en geen fun moet maken. Dat betekent dat ze een man zoeken die op eigen benen kan staan en niet snel uit het lood te slaan is. Een man die kan relativeren en emotioneel volwassen is. Een man die prioriteiten kan stellen en ook oog heeft voor argumenten die niet per se in zijn voordeel spreken.

Hygiëne

Er is niets vervelender dan een partner hebben die zich niet goed verzorgd. En zeker voor vrouwen is hygiëne bij een man ontzettend belangrijk. De gemiddelde vrouw is immers een stuk meer gericht op details dan de gemiddelde man. De gemiddelde vrouw is een stuk strenger op dit vlak dan de gemiddelde man. Hygiëne draait om proper voor de dag komen met gepoetste tanden, een frisse adem en natuurlijk het ontbreken van een zweetgeur. Ook verzorgde nagels en nog veel meer maken daar een deel van uit.

Sorry kunnen zeggen

Er zijn nogal wat mannen die het moeilijk lijken te hebben met sorry zeggen. In staat zijn dit te zeggen zonder een enorme discussie die ervoor aan vooraf moet gaan is voor sommige vrouwen zeer belangrijk.

Interesse tonen

Er is weinig dat vrouwen belangrijker vinden dan een partner die interesse toont. Het is gewoon leuk om eens te kunnen vertellen over jouw dag en over hoe jij je voelt bij bepaalde zaken. Interesse tonen is een uitstekende manier om vertrouwen te verkrijgen van jouw vriendin. Natuurlijk is het wel belangrijk dat het draait om oprechte interesse. Fake valt vroeg of laat altijd oor de mand!

© Pexels.com

Eerlijkheid

Eerlijkheid als antwoord op de vraag wat vrouwen belangrijk vinden in mannen is natuurlijk een gigantisch cliché. Het is echter ook een cliché om een reden. Een eerlijke partner is een partner waarop je kunt bouwen en die je kunt vertrouwen. Eerlijkheid is trouwens niet enkel op een eerlijke manier antwoorden op vragen. Het is ook geen dingen achterhouden die je wist maar niet wou vertellen.

Een beetje hulp is welgekomen

Vroeger lagen de verhoudingen tussen vrouwen en mannen heel erg scheef. Recent is dat al heel sterk aangepakt. Toch is het nog altijd zo dat een vrouw het grootste deel van het werk in huis doet. Een man die hierbij helpt en ook zijn deel van het werk doet? Dat is aantrekkelijk en een eigenschap die ontzettend belangrijk is. Hulp is altijd welkom!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Artikelen