Vvvk.nl Kinderen Jongens houden van gamen

Jongens houden van gamen

Wat doen jongens het liefst in hun vrije tijd? Buitenspelen vinden ze leuk en het is ook nog eens gezond. Lekker een hut bouwen of een balletje trappen. Maar wat doen jongens graag als ze niet buitenspelen? Dan is voor veel jongens een potje gamen het leukste wat er is. Tegenwoordig kun je kiezen uit ontelbaar veel games, dus zoeken naar dé ideale game kan lastig zijn. Daarom helpen we je graag een stukje op weg. Hieronder volgen drie games die perfect zijn voor stoere jongens.

Natuurlijk FIFA

Voetbal is de populairste sport ter wereld en daar hoort natuurlijk een goede videogame bij. FIFA is die game. Je speelt met topclubs uit de beste competities en ook kun je met landenteams tegen elkaar uitkomen. Gewoon een los potje tegen de computer voetballen of tegen elkaar is altijd leuk. Maar er kan meer. In FIFA Ultimate Team bouw je jouw eigen team met jouw favoriete spelers en ga je online de strijd aan met andere teams. Ook kun je een carrière starten met een zelf gecreëerde speler en vervolgens zien hoever je komt als voetballer. Bovendien is de gameplay geweldig en grafisch ziet het er allemaal uitstekend uit. Nee, FIFA verveelt nooit. Simpelweg omdat geen wedstrijd hetzelfde is, net als in het echt.

Word Formule 1 coureur

Geef een jongen iets met wielen en hij wil het liefst zo hard mogelijk. Dit geldt overigens ook voor veel volwassen kerels. Daarom is een racegame een uitkomst voor snelheidsliefhebbers. F1 is een game die bijna de sensatie van echt racen geeft. Zeker als je jouw controller vervangt door een stuur en pedalen. Je scheurt in de snelste bolides over de mooiste circuits en de gameplay is onovertroffen. Speel je de nieuwste versie vanachter een PC, dan kun je de game zelfs in virtual reality spelen. F1 is een game voor jong en oud en blijft altijd geweldig om te spelen.

© Pixabay.com

Minecraft voor iedereen

Bijna iedereen heeft weleens van Minecraft gehoord en het spel is ontzettend populair onder jongens. Wanneer je het spel voor de eerste keer ziet, is het goed mogelijk dat je je afvraagt waarom Minecraft zo’n grote hit is. Het ziet er namelijk simpel en bijna gedateerd uit, maar vergis je niet. Dit spel biedt oneindig veel mogelijkheden. Het is niet voor niets de best verkochte videogame aller tijden. Survival, avontuur en creatief bouwen zijn de grote krachten achter dit spel. Je creëert de meest spectaculaire bouwwerken in je eigen werelden en je kunt zowel alleen als met anderen spelen. Voor stoere jongens is Minecraft bijna een must om te hebben.

Lekker gamen

Bovengenoemde games zijn drie totaal verschillende games, maar ze zijn geschikt voor alle jongens. Ze staan garant voor urenlang gameplezier en, ook belangrijk, geschikt voor vrijwel alle leeftijden. Dus laat die jongens lekker gamen en doe zelf ook eens mee. Maar let op; voordat je het weet, ben je zelf een fanatieke gamer.

One reactie op “Jongens houden van gamen”

  1. Xeriawarrior says:

    Waar is Call of Duty? Het spel der spellen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Artikelen