Vvvk.nl Vrije tijd Sock It to Me: De nieuwste trend in mannenmode

Sock It to Me: De nieuwste trend in mannenmode

Laten we eerlijk zijn, mannen hebben niet altijd de beste reputatie als het gaat om mode en stijl. We worden gezien als de “go-to plain janes” van de modewereld, maar dat hoeft niet zo te zijn. Maak dit seizoen een statement met je voeten en doe mee aan de sokken trend!

De basis van sokken

Herensokken worden over het algemeen gezien als een van de meest basale items in elke garderobe, maar dit seizoen kunnen ze alles behalve dat zijn! Als je een paar sokken kiest voor je look, moet je bedenken hoe goed ze bij je outfit passen. Als je bijvoorbeeld een klassieke combinatie van pak en stropdas draagt, kies dan voor een neutraal paar sokken om geen afbreuk te doen aan het geheel. Wil je echter wat flair toevoegen aan een verder saaie outfit, kies dan voor een meer uitgesproken paar sokken.

Kleur toevoegen

Het toevoegen van kleur is een manier om ervoor te zorgen dat je sokken opvallen. Of je nu kiest voor een opvallend patroon of gewoon een effen kleur, dit is een trend die je niet in de steek laat. Als je nog een stapje verder wilt gaan en je echt wilt onderscheiden van de massa, waarom probeer je dan niet twee verschillend gekleurde sokken te combineren? Zorg er wel voor dat de kleuren die je kiest elkaar aanvullen in plaats van botsen!

© Pexels.com

Patronen mixen en matchen

Sokken met een patroon of structuur kunnen net zo effectief zijn als die met felle kleuren – zo niet nog effectiever! Zorg ervoor dat de patronen die je kiest elkaar aanvullen – zoals strepen en stippen – in plaats van te veel te botsen. Als het om patronen gaat zijn er natuurlijk geen regels, dus voel je vrij om creatief te zijn en te mixen en matchen tot je iets vindt dat voor jou werkt.

Sokken worden vaak over het hoofd gezien als het gaat om modetrends, maar dit seizoen kunnen ze allesbehalve basic zijn. Als je wat spanning wilt toevoegen aan je dagelijkse garderobe, waarom probeer je deze trend dan niet eens? Van funky patronen tot felle kleuren – er zijn genoeg opties voor elke man die zijn voeten al het woord wil laten doen! Dus waar wacht je nog op? Ga vandaag nog shoppen en pronk deze zomer bij elk sociaal evenement met je nieuwe look!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Artikelen