Vvvk.nl Kinderen 3 kinderkapsels die nu in de mode zijn

3 kinderkapsels die nu in de mode zijn

Haarstijlen veranderen net zo snel als dat de trends op het gebied van kledingstijlen veranderen. Daarom is het altijd handig om de laatste trends goed in de gaten te houden, zodat je weet wat voor kapsels nu in de mode zijn en welke het leukste zijn voor je kinderen. Vroeger was het misschien makkelijker om een kapsel te knippen of te verzinnen voor je kinderen. Veel kinderen werden overigens ook gewoon thuis gekapt. Maar met een simpel kapsel zou je nu haast niet meer aan kunnen komen. De huidige trends zijn ontstaan doordat kinderen steeds meer toegang krijgen tot media. Daarin zien ze allerlei kapsels voorbij komen en vergelijken ze hun eigen kapsel ook vaak met dat van een bekendheid. Welke kapsels zijn nu in voor jongens en meisjes?

Kapsels voor meisjes

Als je dochter wat korter haar heeft en je toch wilt dat ze een sportief, jong en cool uiterlijk krijgt, dan kun je kiezen voor de bekende Bob. Dit is al jaren een geliefd kapsel. Ook dit jaar verschijnt dit kapsel hoog in de lijst van trends. Het is een makkelijk kapsel en het ziet er ook fijn uit. Je kunt kiezen voor een schuin geknipte variant of een recht geknipte variant.

Vlechten is ook zeker nog ‘in’. Meisjes die wat langer haar hebben, kunnen een mooi kapsel krijgen door hun lange lokken op een mooie manier te vlechten. Dan gaat het zeker niet om de standaard vlechten aan beide kanten van het hoofd, maar om een mooie vlecht aan de achterkant van het hoofd of een gevlochten lok aan de voorkant van het hoofd.

Net als een vlecht, is een knotje ook nog in. Dit is makkelijk wanneer het meisje lange haren heeft, maar er niet van houdt om haren in het gezicht te krijgen. Voor meisjes die dat niet erg vinden, kun je een kapsel maken met een knotje en een pony aan de voorkant.

© Pixabay.com

Kapsels voor jongens

Jongens kunnen tegenwoordig alle kanten op met hun haren. Een kapsel voor jongens met lang haar is makkelijk te maken door het haar wat in het gezicht te laten vallen. Dit geeft de jongen een wat stoerder uiterlijk en daarnaast is het ook een echte trend van dit moment om de haren wat langer te laten.

Een combinatie van lange en korte haren in één kapsel is ook in. Je laat dan vooral wat lange lokken over bovenop het hoofd terwijl je de rest wat korter knipt. Je kunt ook kiezen voor een opgeschoren kapsel. Dit maakt een jongen er echt stoer uitzien.

Het klassieke kapsel komt ook steeds meer terug. Dit zijn misschien wel de makkelijkste kapsels die je kunt knippen, maar dit geeft de jongen wel een mooi en verzorgd uiterlijk.

Naast de standaard kapsels, zullen kinderen zich ook steeds meer gaan vergelijken met hun idolen die ze op social media tegenkomen. Hier kun je ook zeker rekening mee houden wanneer je op zoek bent naar een trendy kapsel voor kinderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Artikelen